Cinderella dekbedovertrekken

Bent u op zoek naar een nieuw dekbedovertrek? Wat dacht u van de Cinderella dekbedovertrekken. Bij Bed-mode.nl besteld u eenvoudig en snel één van de Cinderella dekbedovertrekken naar keuze. 

 

Cinderella is Nederlands bekendste merk op het gebied van beddengoed en doet er alles aan om de consument een comfortabele en een fijne nachtrust te  bezorgen.
Het assortiment van Cinderella kenmerkt zich door innovatie, product kwaliteit en de prijsstelling. 


Cinderella dessins 

Cinderella is een echte trendzetter op het gebied van bedmode en bevat daarom ook een uitgebreide keuze aan verschillende dessins. Cinderella staat bekend om haar bloemen dessin, maar biedt ook andere dessins. Of u nu gaat voor romantisch, bloemen, sportieve ruiten of een heerlijke warme flanellen dekbedovertrek, Cinderella heeft voor ieder wat wils. Bij elk dessin Cinderella dekbedovertrekken kunt u kiezen uit de volgende afmetingen: 


- 1 persoon 140x200/220

- 2 persoon 200x200/220

- list-jumeaux 240x200/220

 


  


Kwaliteit

De Cinderella dekbedovertrekken staan bekend om de goede kwaliteit en goede afwerking en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo zijn de dekbedovertrekken gemaakt van de fijnste kwaliteit katoen. Katoen is een stof dat ademt en vocht op neemt zodat u een comfortabele nachtrust zult hebben. Daarnaast zijn de dekbedovertrekken krimp- en Strijkvrij en zijn ze voorzien van een extra instopstrook over de gehele breedte van de dekbedovertrekken. 


Meer Cinderella

Naast het aanbod dekbedovertrekken van Cinderella kunt u bij ons ook terecht voor; 


- Cinderella dekbed

- Cinderella hoofdkussen

- Cinderella topmatras

 

Meer weten over Bed-mode.nl? Lees dan over onze werkwijze of neem vrijblijvend contact met ons op.