Zendingen en retourzendingen

 

Verzending van uw pakket

De verzendtermijn van uw bestelling bedraagt 3 tot 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling. Het kan echter zijn dat een artikel niet op voorraad is. Mocht dit het geval zijn, dan zullen wij u hier z.s.m over te informeren. Er worden geen verzendkosten berekend voor bestellingen vanaf € 75,-. Voor bestellingen van minder dan € 75,- bedragen de verzendkosten voor verzending binnen Nederland € 5,95. In het buitenland kunnen deze kosten hoger liggen.

 

Retourneren

Producten mogen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden. Na het aanmelden van uw retour dient het product binnen 14 dagen retour te worden gezonden. Bij uw bestelling vind u het retourformulier. Hierop staan alle instructies om te retourneren. Wilt u meer weten over de voorwaarden? Lees dan onze algemene voorwaarden. Voor vragen kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice op +31 (0)53 - 4353194.

Bed-mode.nl vergoedt alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten door Bed-mode.nl in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop u de herroeping meldt. Tenzij Bed-mode.nl aanbiedt het product zelf af te halen, mag Bed-mode.nl wachten met terugbetalen tot Bed-mode.nl het product heeft ontvangen of tot u aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Bed-mode.nl gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat u heeft gebruikt, tenzij u instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor u.