Betalen met iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethoden:

  • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig
  • Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken
  • U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, bunq, ING, Knab, Rabobank, de Volksbank (SNS, ASN Bank en Regiobank), Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers
  • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling
  • U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht.

 

Betalen met Mastercard/Visa

Via onze payment service provider kunt u uw bestelling ook afrekenen met Mastercard of Visa.

 

Betalen per bankoverschrijving

Als u heeft gekozen voor een vooruitbetaling kunt u het totaalbedrag overmaken naar onze bankrekening. Na ontvangst van uw betaling versturen wij de producten. Het kan gemiddeld 1 à 2 werkdagen duren voordat de betaling is verwerkt, afhankelijk van uw eigen bank. De betaal instructies krijgt u nadat u uw bestelling geplaatst heeft.

 

Achteraf betalen

Het is mogelijk om achteraf te betalen. U krijgt achteraf van onze payment service provider een factuur die binnen 14 dagen dient te worden voldaan.

 

BTW

In alle genoemde prijzen zit reeds 21% btw verwerkt.

 

Beveiliging

De transacties die worden verricht op Bed-mode.nl worden beveiligd door het betaalsysteem van Rabobank OmniKassa. Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van de betaling, wordt gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden. Ze worden ook niet bewaard in onze computersystemen.